Elvi ladestasjon

kr 9 500,00 inkl. mva

kr 7 600,00 eksl. mva.
? mva basert på Norway.
Artikkel nr.: A-Elvi

På lager

Med Elvi trenger du ikke å kjøpe ny ladestasjon på mange mange år. Elvi har alt du trenger av wifi, apps funksjoner, lastbalansering, avlesing av Kw forbruk + mye mer.

Elvi kommer med fastmontert type 2 eller type 1 kabel. Kabelen kan enkelt skiftes selv av brukeren hvis man vil ha lengre eller skifter til en ny type kabel. Kjøper du 3,6Kw 16A utgaven kan du enkelt senere skifte kabel til 22Kw utgave uten å måtte skifte ladestasjon. Kun klikk inn den nye kabelen og ladestasjonen er klar for 22Kw
Elvi blir levert med 4 m ladekabel type 1 eller type 2 og bakbrakett. Elvi har innebygget DC lekkasjestrøm-detektor 

Lastbalansering opprettholder tilstrekkelig energikapasitet (Kommer slutten av sommeren 2018)
Ladestasjonen Elvi er den perfekte ladeløsningen for borettslag/selveie garasjer.
Elvi kan settes opp i et nettverk av 20 ladestasjoner i serie på samme kurs.

Systemet opprettholder tilstrekkelig kapasitet til de aktive ladestasjonene med lastbalanseringstjenesten. Denne tjenesten er avgjørende for tilfeller hvor det ikke er nok strømkapasitet tilgjengelig på ett sted for å betjene alle ladestasjoner samtidig.
I dette scenariet gjør lastbalansering det mulig for ladestasjoner å automatisk distribuere effekten proporsjonalt over alle ladestasjonene

Kun toppmodelen 7,4kw med modem og kwt måler som er i salg nå.


Smart lading
Det er en paraplybetegnelse som definerer alle intelligente funksjoner og protokoller i EV-Boxens ladestasjoner som optimaliserer ladningsinfrastrukturen ved å skape og distribuere tilgjengelig kraft på en effektiv og fleksibel måte. Med Smart ladeløsninger forhindrer du unødvendige kostnader og får mest mulig ut av ladestasjonene dine hvis du har begrenset strømkapasitet.

Avhengig av abonnementsplanen gir BackOffice deg tilgang til våre Smart ladeløsninger


Peak Shaving IconPeak Shaving forhindrer overkapasitet
Forhindre overkapasitet av energi med Peak Shaving-tjenesten. Med BackOffice kan du sette opp en (de) aktiveringstid for ladestasjonene for å unngå overkapasitet av strøm. Det gjør det også mulig å angi en variabel kWh eller starttariff for ladestasjonene dine. Dette gjør at du kan unngå eventuelle ekstra kostnader når du når overkapasitet, ettersom du motiverer brukerne til å lade opp under off-peak timer.
Kunders Tilbakemelding


Ingen Omtale på dette produktet enda - Vær den første! (Skriv omtale)

Nylig vist


Elvi ladestasjon
Elvi ladestasjon
kr 9 500,00